Banner

Monday, December 10, 2012

Сексуалността според кръвната група

Кръвна група А 
Нейните представители са добросъвестни, стеснителни хора, стриктно изпълняващи своите задължения. Смело могат да бъдат наречени "въплъщение на съвършенството".
Обикновено бързо правят кариера и считат всичко останало за второстепенно. Те са верни приятели, роднини и близки. Не са особено сексуални, макар че са готови стриктно да изпълняват задълженията към партньорите си (например в леглото). Колкото повече напредват сексуалните контакти с такъв човек, толкова повече сексът с него става отегчителен, скучен, рутинен, като задължение.
По принцип са консервативни в сексуалните си отношения. Ако твоят партньор е от кръвна група А, ти трябва да се заемеш със сексуалното разнообразяване на връзката и да бъдеш основен двигател на сексуалния ви живот. Твоят А-партньор старателно ще изпълнява твоите замисли и идеи – така, както устремено работи за своето доизграждане и трудолюбиво изпълнява задълженията си.

Кръвна група В
Обикновено са чувствени натури, надеждни приятели и колеги. И в работата, и в секса имат доста високи изисквания и към себе си, и към околните. Зад спокойната им натура и невъзмутимо поведение се крие една чувствителна, крехка, ранима душа. Могат да ти се сторят хладни, но когато иде реч за любов, техните чувства могат да се развият бурно и неудържимо.

Кръвна група АВ 
Това са хора, които са отдадени изцяло на чувствата си. За тях с пълна сила важи правилото, че първо действат според чувствата си, а после, ако остане време, анализират случилото се. В тях живеят две души, които се хармонизират взаимно. Обхванати са от бурни страсти и затова често страдат или остават неразбрани. Понякога са импулсивни и твърдоглави, което може да им донесе душевни терзания и мъчителни страдания. Въпреки това те предпочитат да изживеят мига, отколкото да рискуват да го пропуснат. Бурният им живот и шеметната скорост, с която го живеят, често ги карат да се усамотяват, да не допускат до себе си никого и да не доверяват своите тайни. Стремежът към уединение обаче не ги прави сексуално пасивни. Напротив, известни са с качествен, разкрепостен, страстен секс и пълно отдаване на удоволствието от сексуалното общуване. Една тяхна лоша черта е, че когато се наситят на своя партньор, бързо го сменят – искат да имат нови завоевания.

Кръвна група 0 
В нея влизат хора, които са в постоянно движение. Те често са енергични и общителни. Имат воля и способност да пробиват и умеят да създават контакти. Разбира се, те са темпераментни в сексуалните си отношения, като с удоволствие фантазират и експериментират в постелята. Обикновено обаче предпочитат сексуална активност за дълго време с един и същ партньор, страхуват се да започнат сексуални контакти с нов.