Banner

Friday, December 28, 2012

Уитни Хюстън била убита

Частен следовател намери нови доказателства и доказа, че Уитни Хюстън е била убита от наркодилъри.

Пол Хюбъл твърди, че се натъкнал на доказателство, което предал на ФБР, показващо, че 48-годишната певица е била убита заради дълг към наркодилъри. Аутопсията на певицата установи, че тя се е удавила във ваната в хотелската си стая в Бевърли Хилс, след като приела наркококтейл от кокаин, марихуана и редица други лекарства.

Според Хюбъл, цитиран от американското списание "Нешънъл Инкуайър", певицата била мишена на множество "влиятелни наркодилъри, които изпратили главорези, за да вземат огромния дълг, който тя имала заради наркотиците". Уитни дължала 1,5 милиона долара на наркодилърите. Според Хюбъл преди време Хюстън била подложена на тормоз от наркодилърите, които опитвали да си върнат парите, които им дължала.

Следователят разполагал с видео от охранителна камера, което показва как двама неизвестни мъже заминават за Бевърли Хилс и се внедряват в близкото обкръжение на певицата. Според Хюбъл тези мъже се промъкнали в хотелската стая на Уитни и я убили. Той не е съгласен и със заключението на съдебно-медицинската експертиза, че смъртта на звездата е "инцидентна".