Banner

Thursday, November 8, 2012

5 неща, които ще го накарат да си загуби ума по-вас

Повдигнете самочувствието му
Мъжете обожават да получават комплименти почти, толкова, колкото и жените. Ако успеете да повдигнете самочувствието му и увеличите егото му, то със сигурност вие сте намерила пътечката към неговото сърце. Задействайте самочувствието му и го изслушвайте, когато има да каже нещо.

Оставете го да се грижи за вас
Дори и да не ви се вярва, това е един от най-важните фактори, които правят мъжът лудо влюбен. Оставете гаджето си да се погрижи за вас. Накарайте го да се почувства силен, като изтъкнете слабостта си.

Оставете го да бъде независим
Много често мъжете се страхуват, че когато се обвържат те автоматично ще изгубят независимостта си. Жените, които обаче успеят да опровергаят тези страхове и предоставят личното пространство на половинките си, определено ще завладеят сърцата им. Имайте респект към неговия онлайн и реален живот. Оставете го да се вижда с приятели и да бъде свободен във взимането на решения.

Накарайте го да се чувства удобно
Направете така, че той да се наслаждава на всеки един момент, прекаран с вас без да правите някакви дългосрочни планове. Избягвайте да го тормозите с въпроси, като това колко деца иска да има или мислил ли е за сватба. Просто бъдете естествена и се забавлявайте докато сте заедно без излишно напрежение.

Разрешавате стресови ситуации с хумор
Ако успеете да разрешавате проблемите си с хумор, той определено ще се влюби във вас. Момчетата обожават факта, че не се паникьосвате, а вместо това хладнокръвно и с усмивка отстранявате проблема. Това ги успокоява и ги кара да си мислят, че сте спец в решаването на проблеми. Подобрете комуникативнитеси умения и избягвайте острите конфликти с половинката си.