Banner

Monday, November 19, 2012

Грим за съблазняване

Изкуството на флирта и съблазняването не е само да стреляте с очи, но също така е много важно да подчертаете естествената си красота, като използвате ефективен грим.

Първо нанесете лек овлажняващ крем или специална база на лицето си. Можете да използвате основа със светлоотразяващи частици. Това ще придаде много нежен ефект на светлината.

Очите - това е първото, което той вижда в теб. Затова трябва да са много изразителни и секси. Може да нанесете очна линия по ръба на миглите. Основно правило е че от вътрешния ъгъл на окото линията трябва да бъде тънка, но след средата, тя трябва да стане по-широка, толкова колкото вие прецените. За по-голяма изразителност може да подчертаете и долния клепач, но не забравяйте, че линията трябва да бъде много тънка.

Сега, нека да допълним грима с едни хубави перлени сенки, които ще добавят допълнителен блясък и ще се скрият умората от изминалия ден.

За да дадете дълбочина на погледа и изразителност използвайте водоустойчивата спирала. Тя няма да позволи по средата на вечерта да намерите тъмни петна, бучки и сплъстени мигли. Перфектния грим за очи е готов!

Веждите също трябва да изглеждат перфектно: може да им дадете необходимата форма с помощта на специален гел за фиксиране и да ги подчертаете със сенки или молив в същия цвят.

Когато очите са добре подчертани, като в нашия случай, устните трябва да бъдат бледи и нежни, но и в същото време сочни. Нанасяме молив с прасковен цвят, като очертаваме внимателно контура. Това ще даде яснота и обем на устните ни. Използвайте гланц или бледо червило в същия нюанс.

Нанесете руж с бежов оттенък върху бузите, на гърба на носа, челото и под брадичката. Тази техника ще даде завършек на грима.

Виждайки съблазнителен поглед и чувствени устни, никой мъж не може да устои на изкушението да открадне целувка.