Banner

Friday, November 9, 2012

Кажете му "Обичам те" без думи

Искате да покажете любовта към партньора си по различен начин от рутинно изречените думи "Обичам те"? Ето няколко жеста, които ще Ви помогнат да направите това:

Подарете му топла прегръдка, когато не очаква.
Прегърнете го, когато той най-малко очаква това, дори и когато не заслужава да бъде прегърнат. Физическите жестове са много по-ефективни от словесните-това неизбежно говори за Вашата любов към него.

Облечете роклята, в която той обожава да Ви вижда.
Винаги Ви прави комплимент, когато носите определена рокля? Когато искате да му кажете, че Той означава много за Вас, просто облечете любимата му рокля. Този жест ще е по-силен от всички думи!

Смейте се на неговите шеги, въпреки че сте ги слушали сто пъти.
Не му казвайте: "Това вече съм го слушала" и го оставете да довърши започнатата шега. Усмихнете се, така ще му покажете своята любов!

Направете малка жертва за него, когато той не очаква.
Въпреки, че гледането на футбол, игрите на карти и посещенията на спортни състезания не са част от Вашите любими дейности, изненадайте любимия приятно. Направете тази жертва и отделете време, за да бъдете с любимия човек и неговите любими занимания.

Предложете му своето "търпеливо ухо".
Слушайте го, без да го прекъсвате, дори и когато темата, на която говори, е изключително досадна. Той знае, че някои теми не събуждат интереса Ви, но може би има нужда да бъде изслушан. Когато му доставите това удоволствие, Вие му показвате, че е обичан.

Не забравяйте малките неща, които всъщност означават много.
Магията на щастието е в детайлите. Станете рано и го събудете с аромата на сутрешно кафе или му направете малък подарък, който сте направили или купили специално за него. Малките жестове означават много и са доказателство за Вашата любов.

Целунете го за "лека нощ". 
Нежната целувка несъмнено предава любовно съобщение и ще донесе усещането за сигурност и спокойствие на Вашия партньор.

Сгответе любимото му ядене, когато е болен или се чувства нещастен.
Вашият партньор се чувства неразположени и Ви предава част от негативната си енергия? Пригответе му ястието, което обожава и го изненадайте. Така ще се почувства специален и ще започне да излъчва позитивна енергия.

Направете реалност една негова сексуална фантазия.
Мъжете обожават секса и Вие може да използвате този факт като средство, с което да му изпратите любовно послание. Изпълнете една негова еротична фантазия и усмивката на лицето му ще Ви каже, че е получил Вашето послание.