Banner

Tuesday, November 27, 2012

Най-честите оправдания на необвързаните жени

Всички свестни мъже са заети.
Или пък гейове! Първо, няма как да сте сигурни, че даден мъж е свестен, или не, преди да сте имали нещо общо с него. Второ, едва ли познавате толкова много от представителите на силния пол, че да сте убедени в твърдението си. Така че, просто разширете социалните си контакти! Не чакайте „идеалният” сам да звънне на вратата ви.

Все попадам на неподходящи.
Няма да кажем нищо друго освен това, че такива си ги търсите! Щом постоянно не ви върви с един и същи тип мъже, то просто преосмислете малко изискванията си. И сменете средата си!

Не искам повече разочарования.
Разбивали са ви сърцето. Ами то на кого ли не са?! Не бива да се отказвате от любовта, само защото сте страдали много. Защото, скъпи дами, идва момент, в който самотата е доста по-болезнена.

Свикнах да съм сама. 
Не се свиква със самотата! Далече сме от мисълта, че никога няма да искате семейство и деца. Като за начало си вземете куче или коте. Така ще свикнете да се съобразявате и с друго живо същество.

Мен няма кой да ме търпи.
Наистина ли вярвате, че сте толкова ужасна личност, че там навън няма поне един мъж, който да ви „търпи“? Все пак за всеки влак си има пътници! Това е глупаво оправдание. Пък ако наистина не харесвате себе си, поработете върху недостатъците си!