Banner

Saturday, December 1, 2012

Тенденции в цветовете на маникюра за зима 2012/2013

Тенденциите при маникюра за тази зима вещаят, като цяло повече наситени цветове. Ноктите са по-красиви от всякога, а модата – благодатна. Ние ще ви помогнем да изберете най-актуалния и модерен цвят, който подхожда на вашата същност.

Зелено
Определено доминиращият цвят по ноктите тази зима ще бъде зеленият. Той трябва да е наситен, бляскав и да напомня на емералд.

Боровинка
Цвят боровинка във всичките и варианти ще е също много актуален. Ноктите ви могат да бъдат бляскави, но матовия вариант също няма да е за изпускане.

Синьо
За този сезон синьото не отпада от модните тенденции. То е наситено и е в тъмната гама, подходящо за къси, добре оформени нокти.

Благороден метал
Металните отблясъци върху маникюра го правят луксозен и много шик. Може да изберете сребристо, златно, модерното розово злато или бронз.

Червено
Никога няма да сгрешите с един класически добре оформен червен маникюр – той е секси и е перфектен акцент в зимната визия.

Сиво
Сивото може да е всичко друго, но не и скучно, ако е върху ноктите през зима 2012/2013. Изберете нюанс, който подхожда най-добре на кожата ви. Колкото по-светла е тя, толкова по-млечно трябва да бъде и сивото.

Кафяво
Обичаме го върху ноктите, защото ни напомня на чаша ароматен горещ шоколад, който стопля всичките ни сетива. Освен това е изключително елегантен, стига да е много гланциран.

Лилаво
Лилавото е новият неутрален цвят на маникюра. В зависимост от нюанса, който изберете, създавате съвсем различна визия върху вашите нокти.