Banner

Wednesday, December 5, 2012

Кои са модерните цветове сенки за зимата?

Вижте кои са най-модерните цветове сенки за зимата и не пропускайте да си вземете грим за очите в лилаво, синьо и дори жълто за неотразима визия.

Тъмно лилаво
Един от любимите ни цветове за сенки върху клепачите е тъмно лилавото. Точно този цвят е и много модерен тази зима. Съчетан с тъмно синьо в основата на миглите и външните ъгли на очите, както и с много светло лилаво във вътрешните ъгли, погледа става много драматичен и леко закачлив. Този цвят е подходящ за първа среща.

Цвят бордо
Наситен винено червен цвят върху клепачите? Условието тук е този червен, наситен цвят да бъде мат, без бляскави частици. Нанася се само върху горния клепач – изцяло. Може да допълните грима с черна очна линия, която оптически издължава окото. По долния клепач поставяте светли телесни сенки за по-свеж вид, както и точно под веждите. Този грим е подходящ за смелите дами и задължително се комбинира с бледи устни.

Жълти сенки 
Не се страхувайте да експериментирате и изберете слънчевия цвят за основен акцент в грима. От една страна можете да го нанесете като цветна очна линия, но може да го поставите и върху клепача до мястото, където е сгъвката на окото. Както при бордото, съчетайте го с черна очна линия. Този път обаче устните могат да бъдат сладки и розови за свеж грим.

Наситено синьо 
Наситено сините сенки са подходящи за истинските съблазнителки. Нанесете няколко различни тона върху клепача и ги смесете, за да се прелеят плавно от тъмно синьо във външния ъгъл на окото до почти бяло във вътрешността. За още повече драматизъм, нека сенките бъдат много ама много блестящи, а лицето – като порцелан, без почти никакъв руж, който да го скулптурира.

Цвят лавандула 
Ако не искате излишен драмазитъм в погледа или просто не сте почитателка на тежкия грим, предлагаме ви в ежедневието да избирате не кафяви тонове, а светло лилави. Така ще се различавате от общата маса момичета, почитателки на лекия макиаж, като в същото време изглеждате свежа. Поставяйте цвят лавандула по целия горен клепач, както и по долния. Очертайте окото с черен молив (а защо не и с много тъмно лилав) и извийте миглите максимално.