Banner

Sunday, January 13, 2013

Как да го забравим?

Всички ние сме имали по един такъв мъж в живота си. Независимо дали става дума за първата ни любов, за някоя невероятна тръпка или за мъжа, с когото сме живели преди време, резултатът е един и същ, той периодично се появява в главите ни. 

Ние сме тук, за да ви дадем няколко съвета за това как по-лесно да се оттърсите от спомените си за него.

Първо трябва да се изсясните сами със себе си. Дайте си сметка дали появата на този мъж всъщност няма нищо общо със самия него, а е плод на собствената ви неувереност. Колкото и да ви е трудно да го повярвате в 99% от случаите причината за кашите в личния ви живот сте самите вие. 

Страдахте ли достатъчно за него?
Научили сте се много успешно да се правите на мъжки момичета. Градиде кариера и сте финансово независими. В общи линии сте шампиони в стискането на зъби. И когато приключите връзката си, на която държите, правите всичко възможно да си докажете, че не страдате и животът продължава... Според специалистите обаче периодът на мъка е закономерна част от процеса на емоционално оздравяване. И докато не го изживеете, няма да се съвземете напълно. 

Обичате ли настоящето си?
Сега, след като с него без съмнение сте разделени, вие имате връзка с готин тип, който ви кара да сте истински щастлива и да продължите живота си. Чудесно, повтаряйте си тези неща, преди да се гмурнеш в опасната зона „Какво ли би било, ако бяхме все още заедно...”. Дайте си сметка, че животът ви за момента е пълен с куп чудесни преживявания, които са уникални сами по себе си. Светът наистина не свършва с една любов, колкото и силна да е била тя. Усмихвайте се и се радвайте на живота си такъв, какъвто е!