Banner

Friday, January 25, 2013

Как да се превърнем в "магнит" за мъжете?

Жената с магнетична привлекателност притежава чар и харизма, които отдалеч пленяват представителите на противоположния пол.

За да станете "магнит" за мъжете, първо трябва да премахнете всички бариери, които ви правят несигурни и недоволни от себе си, които ви пречат да се забавлявате и да се радвате на това, което сте. Ето и няколко полезни съвета:

1.Дръжте се като дама

Мъжете обичат жени, които се държат като дами. научете се да се придвижвате елегантно, да подтискате вашата нервност (потропване с крак, гризане на устните, непрекъсната игра с кичурите на косата, почукване с ръка по масата) и демонстрирайте добри маниери. Жената магнит винаги подчертава своята женственост, защото знае, че именно това подлудява мъжете.

2.Обличайте се специално за мъжете

Модните комбинации и тенденции, които следвате, могат да предизвикат въздишки във вашите приятелки, но при мъжете могат да минат незабелязано, дори да имат лош ефект. Жените са склонни да се впечатляват една друга, а пропускат да впечатлят мъжете. За да плените погледите на силния пол, най-важното е да се чувствате спокойно и комфортно в това, което носите. Мъжете обожават опростения начин на обличане.

3.Излизайте с идеята, че сте в търсене на забавления, а не на партньор
Твърде много дами, които са необвързани излизат с мисълта, че трябва да си намерят мъж, а след това стоят разочаровано в очакване на подходящия. Заети със своята мисия, те пропускат да се забавляват и има тъжен вид, а това изобщо не е привлекателно за противоположния пол. Когато излизате, целта ви трябва да е забавлението. Усмивката е най-мощният женски коз. Тя отразява приятелски настроена и позитивна личност, до която би желал да бъде всеки мъж.

4.Обичайте своето тяло
Очарованието и привличането нямат нищо общо с формата на женското тяло или с килограмите. Магията на привлекателността е в самочувствието, в начина, по който жената се наслаждава на собствената си женственост. Мъжете няма да забележат, ако сте качили някое друго килце, стига само да не спирате да се харесвате.

5.Не се присмивайте на недостатъците на другите жени
Не се присмивайте на физическия вид на другите жени, нито над тяхното облекло, когато сте в компанията на потенциален кандидат за вашето сърце. Лошите коментари за прекалено късата пола на момичето от съседната маса, няма да увеличат вашата популярност сред мъжете. С такова клюкарстване и насмешка, вие показвате несигурност, а някои може да си помисли, че изразявате и ревност.

6.Най-важното е да бъдете уверени в себе си
Вероятно сте забелязали, че когато се чувствате добре и привлекателни, получавате повече комплименти и много повече хора се опитват да се приближат до вас. Това не е случайно. Когато очите излъчват самоувереност, когато се чувствате така, сякаш може да покорите света, другите хора не могат да игнорират вашето присъствие и неустоим магнетизъм.