Banner

Monday, January 21, 2013

Къде да си намерите богато гадже?

Повечето жени си мечтаят да бъдат ухажвани със стил, да ги водят на скъпи почивки и да им подаряват луксозни подаръци. Ако и вие сте една от тях, всичко което ви трябва е богато гадже, а днешната статия е специално за това къде да го намерите.

Богатите мъже обикалят специални места, ето и някои от тях:

1. Най-модерните барове и ресторанти
Ако искате да срещнете успешен бизнесмен, който разпуска след работния ден, целете се към най-популярните заведения в града, където знаете, че се събират адвокати, банкери, предприемачи и т.н. Най-подходящото време е късно вечер, особено към края на седмицата.

2. В голф клубоветеГолф клубовете постепенно се превръщат в популярни свърталища на успешни бизнесмени и мениджъри, където те се запознават и се договарят за различни сделки. Членството в такива клубове като цяло е скъпо удоволствие, но можете да идете в компанията на свой, богат приятел или като гост, който иска да се научи да играе голф.

3. По партита за ВИП персони
Ако искате да срещнете свободен богаташ, най-доброто място е да се мотаете по събития и партита, на които присъстват известни личности. Ако можете да си намирате покани за най-горещите мероприятия е много добре, ако ли не си намерете приятели, които да имат достъп до тях и да нямат нищо против да ви взимат.

4. В луксозните спортни центрове
Мъжете с пари обикновено са и любители на спорта и се грижат за външността си в спортните зали от най-висок клас. Така че слагайте маратонките в сака, облечете най-сексапилния си спортен екип и се отправяйте към най-лъскавия фитнес център в града.

5. На луксозен СПА курорт
Няма по-сигурен начин да срещнете богат мъж от това да идете на почивка в някой луксозен СПА център. Лошото е, че обикновено бизнесмените отмарят със семействата или с приятелките си и рядко по тези места има необвързани мъже. Основният недостатък на това място е, че броят на необвързаните кандидати за вашето сърце ще е ограничен.