Banner

Friday, January 18, 2013

Оказват ли влияние зодиите върху изневярата

Независимо дали вярвате или не, зодиите оказват голямо влияние върху нашият живот и комуникацията със заобикалящия ни свят.

Днес ще ви представим какви са в изневерите представителите на различните зодии? Кои са най-лоялни към партньорите си и кои са царете на измамата?

Не трябва да забравяте обаче и една много голяма подробност, че всеки зодиакален знак е склонен да изневери само ако се чувства нещастен с партньора си. 

За наша голяма изненада представителите на зодия Скорпион не са сред най-големите неверници. Макар и да са най-сексуално, активната зодия, те предпочитат да се наслаждават на палави игрички само с човека, към който имат истински чувства. Поради тази причина можем да ги обявим за една от най-верните зодии.

Подобно е положението и на Лъвовете, които заради царската си особа не биха позволили да са в обятията на всеки срещнат.

Също като тях Телците по природа са изключително верни и не биха излъгали половинката си за нищо на света.

Козирогът пък е зодията на плановете. Представителите й рядко действат импулсивно. Те дълго обмислят постъпките си и преценяват внимателно всяка подробност. Това се отнася както за избора на постоянен партньор, така и за евентуална изневяра.

При Близнаците и Рибите обаче важат други правила. Представителите на тези зодии са големи купонджии, които обичат да им е добре и лесно могат да бъдат с двойнствен характер. Ето защо им е по-лесно да изневеряват повече, отколкото на които и да е било други зодии.

Овните и Раците следват Близнаците и Рибите, като често са несигурни в своя партньор и търсят нещо по-добро.

Понякога склонни към изневяра са и Водолеите. При тях обаче човек трябва да бъде изключително внимателен, защото те често се увличат по приятелите си.

Везните трудно могат да бъдат хванати в крачка. И не защото не се поддават на изкушения, а защото умело прикриват следите си.

Родените под знака на Дева пък са изключително концентрирани върху изграждането на стабилни дългосрочни връзки, затова изневярата може да бъде едно моментно увлечение, като секс за една нощ под влиянието на алкохол.

И все пак царете на изневярата се оказват Стрелците. Както мъжете, така и жените. Тази огнена зодия обича флирта, предизвикателствата, сексуалните приключения и забавния секс. Трудно понасят самотата и ако искат нещо, трябва да го получат на мига.