Banner

Thursday, March 28, 2013

5-те най-романтичните пози

Сексът е естественият резултат на любовта, да не говорим, че той може да бъде и основна причина
за нея.
Затова днес ще обсъдим най-романтичните секс пози, които познаваме:

1. Лъжички
Обикновено това е първото нещо, за което се сещаме при споменаването на "нежен секс”. Знаете как става – лежите странично, тялото ви е идеално прилепено до това на партньора и следва извивките му, двамата сте обърнати в една и съща посока.

2. Прикована към леглото
Освен "лъжичките”, това е другата чувствена поза, която позволява на мъжа да шепне в ухото ви, да го захапва нежно, да ви целува по тила. Просто трябва да легнете по корем, с изпънати крака и да ги разтворите само, за да може щастливецът да проникне във вас. След това съберете бедрата си и дори ги кръстосайте, за да бъде възможно най-тясно.

3. Позата "яб-юм”
В превод думичките означават "баща-майка” и определено бихме казали, че това хармонично съчетание на телата е бащата и майката на тантричния секс. При това не е трудно за начинаещи. Мъжът трябва да седне удобно с кръстосани крака. След това бавно се настанете в скута му, гледайки го в очите и обгръщайки кръста му с крака. Той ще ви поеме в прегръдките си и ще започне да прави, каквото трябва. Освен емоционалната близост, хубавото в тази поза е, че тя ограничава възможността за твърде дълбоко проникване.

4. Още една възможност, в която вие ще сте отгоре
Приканете любимия си да седне, като постави ръцете си зад себе си и се облегне на тях. Краката му трябва да бъдат събрани и сгънати в колената – така бедрата му ще образуват своеобразна "лежанка”, върху която да се отпуснете. Вие също ще се подпрете на ръце, след което можете да започнете да се движите чувствено. 

5. Танцуващият секс
Позволете на мъжа си да ви притисне в изправено положение към стената. Вие ще бъдете с гръб към него. Танцувайте бавно и чувствено. Той ще се опитва да ви обладае, но дори когато проникне във вас, не спирайте да се движите съблазнително. Не се притеснявайте, че така ще попречите на пениса му да остане вътре - целта е да го подлудите максимално.