Banner

Saturday, March 30, 2013

Кои зодии са най-големите лъжци?

Ако вярвате в астрологията ние ви предлагаме да прочетете този "звезден" анализ относно това кои зодии са най-склонни да лъжат и за какво се отнасят техните лъжи.

Овен
На овена може да му 
се има доверие в личните взаимоотношения с приятели, роднини и интимни партньори. Той обаче е кариерист и въобще не се учудвайте, ако се случи да изрече подли 
лъжи в преследване на професионалните си цели. Бъдете внимателни, защото като нищо може да ви натопи пред шефа, или да ви навлече проблеми в работата.

Телец
Телците не са злобни лъжци, но това съвсем не означава, че не могат да лъжат. Инатливите телци са известни с това, че винаги държат да става тяхното и са готови да извъртат фактите, да преиначават истината по какви ли не манипулативни начини, за да постигнат целите си. Що се отнася до интимните им взаимоотношения, бъдете внимателни. 

Близнаци
Близнаците също попадат сред зодиите, които трудно могат да бъдат верни на партньорите си в любовта. Освен това, голяма част от близнаците си падат големи клюкари, така че по-добре не им доверявайте съкровените си тайни, защото ще бъдат разпространени.

Рак
Раците имат толкова подходящо за лъжци мислене, че биха могли да се измъкнат неопетнени дори от обвинение в убийство, което наистина са извършили. Няма какво да го мислите - ако решат да ви мамят, ще ви е безкрайно трудно да ги хванете в нещо конкретно. Добрата новина е, че те изключително рядко прибягват до уникалните си способности в лъжите.

Лъв
Лъвът оприличаваме като зодия Пинокио. Разбира се, има и множество изключения, но като цяло гривестите големи котки в човешки вариант са най-склонни да лъжат за щяло и за нещяло, често без никаква видима причина за това. Това се дължи най-вече на болезненият им стремеж винаги да бъдат в центъра на вниманието. 

Дева
Девите, особено мъжете, са изключителни егоисти. Но не бързайте да заключвате, че това означава и лъжци. Напротив, те са склонни по-скоро да ви наранят с горчивата истина, отколкото да натоварват себе си с поддържането на каквито и да било измами.

Везни 
Везните не са никак уравновесени личности. Те са импулсивни и са податливи към всякакви пороци. Тъй като околните постоянно ги критикуват за тези слабости, везните редовно имат поводи да лъжат. И често го правят, макар да не им е приятно. Не им се и отдава особено, така че лесно можете да усетите измамата.

Скорпион
Скорпиони не се сърдете, но астролозите ви описват, като най-манипулативната, безскрупулна, отмъстителна, властна, ревнива и невярна зодия. Доста негативни определения на едно място. Сами се досещате колко много подмолни лъжи изричат в живота си личности с подобен характер.

Стрелец
На стрелеца определено може да му се вярва. За каквото и да използва стрелите си, със сигурност не е, за да лъже околните. Те обаче са малко мързеливи, или по-скоро си работят в свой собствен ритъм, така че ако има нещо, за което да се усъмните в него, това са "спешните му ангажименти" всеки път, когато искате да ви свърши някаква работа.

Козирог
Макар козирогът да проявява труден характер, той също не умее и не желае да лъже. Може да се случи обаче, особено що се касае до състезателната му природа и вечното му желание да ви изпревари. Вероятността да заловите измамата е голяма, тъй като козирозите не са особено добри в прикриването на следите.

Водолей
Водолеят никога няма да ви подлее вода. Напротив, слави се като изключително честен и обикновено се опитва да бъде етичен във всичко, което прави. Понякога обаче този стремеж влиза в противоречие с друга характерна за водолея черта - склонността да клюкарства. Едва ли това ще бъде продиктувано от лоши намерения, но в някои случаи би могъл да ви постави в доста неудобни ситуации.

Риби 
Рибите се водят за мълчаливи, но това не означава, че никога не биха изрекли лъжа. Ако го направят, тя най-вероятно ще бъде продиктувана от вроденото им чувство за малоценност и несигурност в себе си. Рибките не са лоши, но за съжаление са твърде склонни да се сравняват с останалите и това би ги подвело в думите и действията им.