Banner

Sunday, April 21, 2013

Защо да си изберем по-млад мъж?

Някога понятието "по-млад мъж" се е възприемало доста странно и дори недопустимо. Днес обаче е съвсем нормално по-възрастна жена да има връзка с млад мъж.

И защо да е странен този тип връзка? Всъщност
само нашите предубеждения биха могли да диктуват, че жените трябва да имат връзки с малко по-възрастни мъже или партньори на една и съща възраст. Доказателство за това са многото успешни връзки, в
които мъжът е по-млад.

Ето и няколко причини заради, които мъжете предпочитат по-възрастни жени и обратното:

-По-възрастните жени са по-уверени
Това ги прави много по-привлекателни. Те се чувстват комфортно в собствената си кожа и го показват. А мъжете са луди по жени, които нямат нужда непрекъснато да бъдат уверявани колко добре изглеждат.

-Имат повече опит
Те са по-мъдри, независимо дали става дума за чувства или работа. Могат да дадат ценни съвети на своите по-млади приятели относно това как да се държат в трудна ситуация. Много млади мъже предпочитат по-зрели жени заради сексуалния им опит. Проучванията сочат, че жените над 35 години показват страхотни умения в леглото и именно това привлича младите мъже в завивките им.

-Независимостта на по-възрастната жена
Те имат успешна кариера и са финансово независими. За разлика от младите жени, не се чувстват длъжни непрекъснато да се състезават и доказват, както и да изкачват професионалната стълбица, защото вече имат утвърдено място в обществото. Те са по-склонни към обвързване, защото имат повече свободно време.

-Проявяват повече разбиране
Много често мъжете смятат, че по-възрастните жени са толерантни и им оказват по-голяма подкрепа. Те са балансирани в емоционален план и дори са склонни да защитават половинките си, а мъжете обичат да бъдат глезени.

-По-възрастните жени са зрели
Те привличат мъжете с мъдростта си, особено след преживяна тежка емоционална раздяла. Мъжете смятат, че по-възрастните жени са открити и не си играят игрички.

-По-младите мъже са склонни към приключения
По природа не само физически, но психически те са готови да се впуснат с пълни сили във връзката. Те са спонтанни и непредвидими. Всичко това прави връзката с по-млад мъж наистина вълнуваща.

-Младите мъже се адаптират лесно
Обикновено по-младият мъж не се колебае дали да се нанесе при по-възрастната си партньорка и да стане част от живота и. По този начин не се налага тя да променя драстично начина си на живот при започване на връзка.

-По-младият мъж кара жената да се чувства желана
Той я прави млада, а това я зарежда с енергия. Тя осъзнава, че е нужна и желана. И не на последно място младият мъж е склонен да показва чувствата си открито.