Banner

Thursday, May 16, 2013

Сексът и лятото

Няма по-подходящ сезон от лятото за страсти и плътски отношения. Това е сезонът, в който полите на жените са къси, бирата е студена, а сладоледът е задължителен. Да не говорим, че за повечето хора това е време за отпуск, почивка и забавления.

Лятното настроение предразполага към идеи за секс, така че едва ли на някой му липсват такива. Ние обаче за всеки случай ще ви предложим няколко:

Завийте се
Нагласете климатика на студено. Създайте ваша малка собствена зима, пъхнете се в леглото и се завийте с одеало. Разликата между жегата навън и хладината вътре ще ви подейства освежаващо, а уютът на одеялото ще ви настрои за докосване и секс.

Отидете на кино
Ако ви стиска, направете се на тийнейджъри и си пускайте ръце в киното. Трябва да сте дискретни, но пък именно усещането, че се налага да се криете, добавя тръпка.

Тренирайте заедно
Няма значение какво точно ще правите – тичане, плуване, фитнес. Въпросът е да се поизпотите и да се позабавлявате. Можете и да се състезавате – това ще създаде между вас допълнително хубаво напрежение.

Прекалете със сладоледа
Навън или вкъщи, където решите. Въпросът е да си поставите за цел да опитате възможно най-много различни вкусове. Различните плътски удоволствия са свързани помежду си, затова кулинарната наслада ще ви настрои за други забавления.

Отидете на палатка
В дневната. Не е нужно да ходите сред природата. Много по-лесно и по-бързо ще е, ако опънете няколко чаршафа в дневната и си направите палатка на закрито. Можете даже да си представите, че сте някъде другаде, където си пожелаете по света.

Отидете на пикник
Този път наистина. Пригответе сандвичи, нещо за пиене и одеало и се отправете сред природата. Само си вземете нещо против насекоми и внимавайте със слънцето. Като се приберете, не забравяйте, че е задължително всеки един да изследва много внимателно всеки сантиметър от тялото на другия за кърлежи.

Забавлявайте се! Навън е горещо,така че спокойно имате извинение да разгорещите и вашето ежедневие.