Banner

Friday, August 9, 2013

Какво трябва да спортуваме според зодията?

Всеки зодиакален знак управлява различни части от нашето тяло. Питали ли сте се някога защо винаги си насинявате коляното или защо в басейна се чувствате в свои води?

В следващата статия може да прочетета как зодията ви оказва влияние върху вашето тяло!

Овен: глава, мозък, очи, лице и мускулите.
Спортовете, които са подходящи за вас са тенис, моторни спортове, футбол, колоездене, вдигане на тежести и фехтовка.

Телец: шията, гърлото, щитовидната жлеза, гласните струни и сливиците. Телците обичат комфорта и спорта може да изглежда скучна занимавка. Прости неща като разтягане и леки упражнения за укрепване ще работят при вас. 

Близнаци: длани, ръце, бели дробове и нервна система.
Типичният Близнак е в движение през цялото време. Груповите упражнения и спортната гимнастика са добър избор. Също така, тъй като близнаците, се радват на спорта с партньор всички спортове, изискващи партньор са подходящи за тях.

Рак: гърди, гръдната кост, стомаха, храносмилателната система.
Ангажиментът е в природата на Раците те са в състояние да се захванат с един спорт и да се ангажират с това за дълго време. Водните спортове са прекрасни за вас.

Лъв: сърце, горната част на гърба, гръбначния стълб и аортата.
Лъвът обожава спорта и отдиха и всъщност спортът и фитнесът са естествени за вас. Дейностите, които работят за вас са пилатес, танцови двойки, както и всяка дейност, където можете да се покажете.

Дева: нервна система, далак и храносмилателната система.
Като цяло Девите обичат да са във форма, но интереса им вероятно идва от желанието да бъдат идеални и от суетата им. С привидно безкрайна енергия, се повлияват добре от участието на цялото тяло, така че спортове като колоездене, футбол и хокей могат да ги заинтересуват.

Везни: кожа, лумбална област, бъбреци, и седалище.
Везните трябва да се съсредоточат върху организираната и нежна физическа подготовка, така че фитнес в луксозен здравен клуб е подходящ за тях. Пързаляне с кънки и голф са физическите опции за тях.

Скорпион: репродуктивната система, полови органи и отделителната система.
Скорпионите са интензивни, така че е добре да се включат в напрегнати, конкурентни, както и сериозни фитнес дейности, с интензивно движение. Подходящите спортове са бокс, бойни изкуства, триатлони и бягане на дълги разстояния.

Стрелец:
черния дроб, бедрата и седалищния нерв.
Стрелците се нуждаят от много упражнения, за предпочитане са дейностите на открито. Със силните им краката и бедрата, ските и колоезденето са добри варианти. Съсредоточете се върху участъци, които изграждат гъвкавост в прасците, за да се избегне напрежение на гърба.

Козирог: кости (скелетна структура), стави, колене и зъби.
Вашия знак управлява костите и ставите, трябва да се движите редовно, за да се избегне чувството за схванатост. Туризмът и скалното катерене стоят добре пред планинската коза. Бягане, ходене, каране на велосипед са добри варианти. Просто бъдете внимателни с коленете си.

Водолей:
кръвоносна система, глезени, тaлия и пищялите.
Водолеите не обичат да се чувстват ограничени, така че колкото по-странни са упражненията, толкова по-вероятно е да бъдат заинтригувани. Екстремните спортове са подходящи, но танците също работят добре, защото има свободата на движение. Подобряване на циркулацията е от ключово значение, така че опитайте дейности като бягане и плуване.

Риби: имунната система.
Вашият знак не е много спортен, така че избягвайте интензивни натоварвания. Опциите като йога, танци и фитнес за намиране на баланс и мир са подходящи за вас. Водните спортове, особено плуване и сърф, са идеални за вас, тъй като водата е почти естествено местообитание за вас.