Banner

Saturday, October 27, 2012

Мисия "Секс"

Намерете си нова любима поза

Импровизациите и експериментите са основни предпоставки за вълнуващ сексуален живот. А каква по-добра импровизация от това да си намерите или измислите нова поза? Най-лесният начин да го направите е да тръгнете от поза, която и двамата харесвате, и да я промените по някакъв начин.

Например, ако и двамата харесвате кучешката, пробвайте да се преместите от леглото на пода. Така не само ще пробвате нещо ново, но и приятелката ти ще може удобно да се подпре на леглото.

Определете си ден за секс

Планирането и сексът си подхождат по-добре, отколкото смяташ. Да, сексът трябва да е преди всичко спонтанен, но и малко планиране понякога е добра идея.

Пробвайте да си определите един ден в месеца (почивен ден), в който да не поемате никакви ангажименти и в който да правите само и единствено секс. Един цял ден е много време, в което можете да се отдадете на различни еротични игри, да пробвате нови пози и движения, да играете покер със събличане, да си измислите еротичен сюжет и т.н. Всичко зависи от желанието и фантазията ви.

Откажете секса за една седмица

Това може да ти звучи като най-лошата идея, но всъщност тя е доста продуктивна. Ако си обещаете една седмица да не правите секс (да, това означава отказ от всякакъв вид задоволяване), в края на седмицата желанието и напрежението ще са толкова големи, че сексът ще е доста по-страстен от обикновено. А за да увеличите още повече очакването, първия път след въздържанието можете да удължите любовната игра.

Измъкнете се от следващото парти за един бърз секс

Бързият секс, особено ако го правите, след като сте се измъкнали от обществено място, има свой неповторим чар. Нещо такова не само ще разнообрази сексуалния ви живот в момента, но и ще ви даде вдъхновение за бъдещи еротични моменти.

Просто я хвани за ръка и излезте за малко от купона. Ако не можете да намерите достатъчно закътано място, можете да го направите и в колата си. След това, като се върнете на партито, усмивките ви със сигурност ще са поне една идея по-широки.