Banner

Thursday, November 29, 2012

Храната като афродизиак

Всички искаме да изпитваме безумно удоволствие преди, по време на и след секс. Афродизиаците са начин и един вид гаранция, че това ще се случи.

Вижте кои са най-популярните такива:

Айрян 
Тази напитка наистина може да бъде силен афродизиак. Някои експерти дори съветват да си вземем душ с подобна консистенция на стайна температура.

Домати
Много експерти в сферата на любовните игри са категорични, че консумацията на червения зеленчук може да възбуди партньора повече от еротичните филми.

Шоколад
Той съдържа голямо количество полифеноли. Благодарение на тях, 100 грама шоколад могат да се сравнят по действие с 5 ябълки, 4 чаши кафе или 2 чаши вино. Доказано е също, че мозъкът ни произвежда същите вещества при влюбване или по време на любовната игра.

Мед
Неслучайно периодът след сватбата е наречен "Меден месец”. В Персия младоженците са пиели медовина, защото освен всичките си лечебни свойства медът, притежава и способността да повишава сексуалната активност.

Горчица 
Тя повишава адреналина и стимулира кръвообръщението. Подобна реакция в организма ни предизвиква по-добри акробатични постижения и засилено желание за секс. Горчицата също е забранена в монашеството, защото може да доведе въздържателите до прегрешение. Какво по-голямо доказателство от това?