Banner

Sunday, December 2, 2012

Как да се справим с разбитото си сърце?

Ако сърцето ви е било разбито, имате спешна нужда от съвети как да преживеете раздялата.

Вижте няколко такива съвета специално за нуждаещи се!

Вземете си нови чаршафи
Пременете спалнята, в която сте се гушкали с бившия. Започнете от чаршафите и стигнете до рамката с ваша обща снимка на нощното шкафче. Това ви гарантира едновременно по-малко мисли за него и по-спокойни сънища.

Започнете да тренирате
Навярно сте събрала доста негативна енергия, която си струва да изхвърлите с нещо здравословно, изстискващо всичките ви сили и повдигащо самочувствието ви. Фитнесът е най-подходящото нещо! Вземете си карта за близкия фитнес център и не пропускайте да тичате поне по 30 минути на пътечката всеки ден.

Без него 30 дни
Опитайте се да издържите и да не звъните на бившия поне 30 дни. Не четете писмата му, не разглеждайте снимките ви, не му пишете SMS-и, не ходете на местата, на които знаете, че ще се засечете. Така ще си докажете, че наистина можете да живеете без него.

Обадете се на приятел
Сега вие имате нужда от приятелско рамо, от хора, с които да споделяте и да се разсейвате. Помолете най-близките си приятелки да бъдат на линия за теб, да организират забавна вечер или нещо, което не включва по никакъв начин мъже. Нещо за добро настроение.

Повдигнете си самочувствието
След като вече сте се отърсили малко от мисълта за бившия, време е да се запознаете с нови хора. Излезте на среща, добавете нов готин пич във Facebook, флиртувайте на воля и оставете мъжете да ви носят на ръце, защото го заслужавате. Не, не е нужно да мислите за сериозна връзка, просто се забавлявайте.