Banner

Thursday, December 27, 2012

Кое е числото на вашата връзка?

Разберете кое е числото на вашата връзка и какво значение има то за нея. За да го изчислите съберете числата на рождените дати – вашата и на партньора ви.

Пример:
Тя е родена на: 22 април 1987г.
Нейното лично число е: 2+2+4+1+9+8+7=33=3+3=6
Той е роден на: 26 февруари 1988г.
Неговото лично число е: 2+6+2+1+9+8+8=36=3+6=9

Сумирате двете числа:
6+9=15=1+5=6
6 е числото на тяхната връзка

Значение на числата:

1.Съюз между две силни личности с ярко изразена индивидуалност. Всеки от вас има своите приоритети и не е склонен да прави жертви заради партньора. Давайте си повече свобода, имайте си повече доверие. Ако спрете да се контролирате взаимно връзката ви ще се окаже много стабилна и ще сте щастливи заедно.

2.Правете нещата заедно. Ако имате проблем-решете го заедно. Трето мнение е излишно, не се предоверявайте на близки, роднини и приятели. В момента, в който започне борба за власт във връзката ви, това ще е началото на краят. Проявете повече търпение един към друг. Посрещайте проблемите ръка за ръка и връзката ви ще просъществува.

3.Най-трудно ви е да се разберете. Постарайте се да си кажете ясно какво ви притеснява. Не скривайте желанията си, нито проблемите. Иначе с времето ще се отдалечите един от друг. Свързва ви силно физическо привличане, но “само секс“ няма да стигне за дълго. Общите спомени и впечатления ще направят връзката ви по-силна, особено ако нямате тайни и отношенията ви са честни и искрени.

4.Заедно ще постигнете повече, отколкото всеки поотделно.
Динамиката, постоянното движение ви зарежда и ви дава сили. Застоят и скуката предизвикват криза в отношенията. Ако победите мързела и се постараете да откриете взаимни интереси, връзката ви ще стане много интересна. Бъдещият дом, който ще създадете ще вдъхновява приятелите ви, а връзката ви ще бъде за пример.

5.Заедно ще преминете през много перипетии. Опитвайте се да планирате живота си в перспектива, доколкото е възможно разбира се, за да не настане хаос. Бъдете разумни и не се поддавайте на моментни капризи. Когато дойдат децата, а с тях и важните задължения в живота, връзката ви ще се стабилизира. Не е изключено да работите заедно.

6.Научете се да показвате чувствата си. Казвайте по-често “Обичам те!“ на партньора си. Така ще избягате от рутината на ежедневието и чувствата по-трудно ще се изхабят. Шестицата е число на равновесието, което трудно се поддържа. Такива са и отношенията между вас. Трябва да напаснете характерите си един към друг, за да постигнете хармония и единство.

7.Заедно сте, защото някаква висша сила е решила да е така. Имате мисия на този свят и трябва да я изпълните заедно. Нищо в живота ви не е случайно. Изкарването на пари обаче не е най-силната ви страна. Не позволявайте материалните проблеми да прецакат отношенията ви. Вие сте заедно и това трябва да е така, защото имате кармическа връзка.

8.Движите се в различни орбити. Всеки има свои правила и ценности в живота. Намерете нещо общо, което да ви обедини, иначе връзката ви е обречена. Общи цели и интереси в духовната сфера ще ви сближат и връзката ви ще укрепне. Материалното интересува и двама ви, но ако това е единствената ви пресечна точка и вървите само в тази посока, любовта ще се стопи.

9.Вие сте двойка индивидуалисти, които има какво да научат един от друг. Връзката ви би могла да ви обогати взаимно, ако отделите повече време само за себе си. Само вие двамата с безбройните си таланти и интереси, без никой друг, без роднини, приятели и всякакви доброжелатели. Та вие сте си напълно достатъчни, борете се за повече време заедно.