Banner

Monday, December 31, 2012

Неща, които истински влюбеният мъж няма да те накара да направиш

Макар, че любовта се води безусловна, много жени изпитват необходимост да доказват чувствата си към мъжа до тях. Дори, ако това означава да направят компромис с принципите си.

Когато той започне изречение с думите: „Ако ме обичаш ще го направиш…“, значи че неговите чувства не са толкова силни. Или пък тълкува понятието любов само и единствено в негова полза.

Вижте няколко примера:

Да правите секс, ако не сте готова
Ако наистина държи на вас, ще изчака колкото време ви е необходимо! Не се връзвайте на манипулатроски изказвания, че това е перфектният начин да му покажете, че го обичате.

Да си направите порно клипче
Макар, че в момента е доста модерно, не се съгласявайте да се снимате как правите секс, ако наистина не искате това! Защото има риск, ако се разделите, още на другия ден да лъснете гола в мрежата.

Да си татуирате името му
Добре, сладко е! Особено, ако и той си татуира вашето. Само че какво ще правите в случай, че връзката ви се провали? Ще си търсите мъж със същото име? Момичета, подобен „израз на любов“ се прави само, ако сте абсолютно сигурни!

Да се моделирате по неговия идеал
Нещата са повече от прости – ако смята, че трябва корено да се промените, за да му е добре с вас, категорично не сте създадени един за друг. И не става въпрос да променяте само определени навици и принципи. Тук влизат и външния ви вид, начинът, по който разбирате любовта, мечтите си, работата си. Бъдете себе си и си потърсете човек, който наистина ще го оцени!