Banner

Saturday, December 29, 2012

Сестрите Хилтън позират за новия брой на Marie Claire

Сестрите Хилтън се снимаха за корицата на новия брой на Marie Claire (януари/2013).

Ако някой си мисли, че сред богаташите не съществува истинска семейна любов и привързаност, то Парис и Ники Хилтън ще го опровергаят. Красивите наследници на хотелската верига „Хилтън" изглеждат като истински фотомодели на страниците на изданието. Те позират пред обектива на фотографа Даниел Габейт в романтични рокли в пастелни нюанси, подходящи по-скоро за пролетта. В интервюто двете откровено говорят за успеха на Парис, която се превърна в истинска знаменитост и успешна бизнес дама през последните години, както и за властния характер на Ники.

Вижте част от интервюто на сестрите:

Парис Хилтън: "Пресата ме превърна в знаменитост. Тя показа и други мои страни. Хората видяха, че не съм само едно разглезено дете и че имам и други качества".

Парис за Ники: "Ники е много стриктна, но тя е най-добрата ми приятелка. Тя обича да държи контрола върху ситуацията. Често се консултирам с нея относно мъжете в живота си. Държа много на нейното мнение."

Ники Хилтън за Парис: "Парис е невинна и уверена едновременно. Тя е свободен дух, който следва сърцето си. Опитвам се да я измъквам от лапите на хората, които искат да злоупотребяват с тази нейна невинност.