Banner

Wednesday, January 2, 2013

Неща, които отблъскват мъжете

Всички знаем какво харесват мъжете в нас. Но, знаем ли с какво ги отблъскваме? Вижте някои неща в женското поведение, които изобщо не се харесват на силния пол.

Плачът
Мъжете се чувстват адски неудобно, когато пред тях плаче жена. Обикновено проявяват тактичност и се опитват да я успокоят, но определено сълзите им действат анти възбуждащо.

Нерешителността
Той не се интересува кой цвят ви подхожда повече, нито дали с вързана или пусната коса ви е по-добре! И му е страшно досадно да го занимавате с такива глупости.

Детското държание
Момичета, не прекалявайте с глезенето и не говорете на партньора си със „сладко бебешко гласче“. В това няма нищо секси!

Закъсняването
Има едно неписано правило, че дамата трябва да закъснее 15 минути. Но не повече! Ако го караш всеки път да те чака, докато ти се чудиш кои точно обувки да сложиш, не се учудвай, че се дразни.

Многото грим
Мъжете искат да излизат с привлекателни жени, не с клоуни! Така че, не прекалявайте с макиажа.

Ултиматумите
Те са подли и грозни! Какъв е смисълът да притискате един мъж до стената? Момичета, на сила хубост не става.

Прекаляването с алкохола
Въпреки, че доста мъже разчитат на питиетата, за да накарат дамата си да се отпусне, все пак за тях няма по-грозна гледка от пияна жена!

Лошата хигиена
Тук изобщо няма какво да коментираме. Дори скъпият парфюм няма да подейства, ако сте пропуснали душа днес.

Желанието да ги променяме
Повечето пичове си плюят на петите още при първите опити някоя жена да ги промени. И с право! Те са хора, не пластелини.