Banner

Thursday, February 28, 2013

Какво още ни привлича в мъжете?

Доказаха, че жените не си падат единствено по лица като на Брад Пит и по коремни преси като на Дейвид Бекъм. Също така е и вярно, че едва ли някоя жена ще каже, че тези неща не са секси. Обаче има и други, които също ни привличат и то не по-малко. Ето и някои от тях:

Белези
Белезите придават на мъжете малко груба мистичност, която жените винаги са харесвали. Учените твърдят, че жените асоциират белезите със здраве и смелост.

Пот
Истината е, че мъж, който тича по терена, облян в пот, може да бъде доста секси гледка. Разбира се, това не значи, че си падаме по нечистоплътни мъже. Потта е секси само по време на спорт или физическа работа. Не на официална вечеря. Причината това да е привлекателно за жените е, че мъжката пот съдържа съединения, които действат на женските хормони и водят до възбуда.

Очила
Ясно е защо това е привлекателно – придава на мъжа интелигентен вид. За нас това значи, че това е мъж, който може да ни стимулира интелектуално и с когото можем да водим приятен разговор. А това също е секси. Еволюцията кара жените да търсят най-добрата възможна партия, а едва ли има съмнение, че интелектът е важна част от цялостната личност.

Посивели коси
Въпреки че много мъже се притесняват, когато косите им започват да посивяват, всъщност това не е повод за тревога. Посивелите коси могат да изглеждат секси за жените, защото навяват усещане за опитност и чар.