Banner

Sunday, February 3, 2013

Какъв цвят на косата да изберем според тена си?

Научете на какъв цвят боя да се спрете спрямо тена на кожата и очите си.

Естествено червено
Червеният нюанс е много подходящ за есента. Той е смесица между червено, керемидено и кехлибарено в перфектното съотношение. Подхожда на дами с много светла кожа – като мляко и със сини или зелени очи.

Ярко червено
Ако искате да привлечете вниманието с косата си, изберете наситеното червено. Подхожда на дами с леко розова кожа и със сини очи.

Русо като слънце
Русият цвят и тази година властва на модните подиуми. Светло, много наситено и блестящо, това русо отива на изкусителките, които обичат класическата красота. Подхожда на дами със светла кожа, тип „слонова кост” и със сиво-сини или тъмно кафяви, почти черни очи.

Карамелено русо
Карамеленият тон на русото всъщност е смесица между меден цвят с тофи. Това е тоталният хит за цвят в косата през тази зима. Фантастичен е за момичетата, които искат косите им да изглеждат натурално руси, но с подсилен цвят. Подхожда на дами с по-тъмна, загоряла от слънцето кожа и със зелени, сини, кафяви, дори пъстри очи.

Черно със сини оттенъци
Не бързайте да отписвате гарваново черният цвят, момичета. Този сезон той се завръща в пълния му блясък. Избягвайте матираният червен цвят – скучен е. Задраскайте и черното с леки кестеняви или червени отблясъци – много ретро. Изберете черното със сини оттенъци. Супер готино, уникално и доста драматично. Подхожда на дами с леко жълт цвят на кожата и със сини очи.

Кафяво като еспресо
Определено нашият фаворит за идния сезон е кестенявият цвят, напомнящ на чаша горещо еспресо. Светло, с леки млечни тонове в него, то е наситено, но не и натрапчиво. Подхожда на дами със страхотен тен и пъстри или кафяви очи.