Banner

Tuesday, March 12, 2013

Брак с чужденец

Когато някоя дама не може да намери любовта на живота си в собствената си страна, тя започва да се оглежда и по други географски ширини.

Днес ще разгледаме как се държат господата чужденци към половинките си и доколко жените трябва да се съобразяват с националния им манталитет.

Американец
Практичен, прагматичен, стиснат и внимателен, всичко ще пресметне внимателно с вродената си предвидливост. Единственият начин да предизвикате възхищението му е да започнете да изкарвате повече пари от него.

Италианец
Избухлив, страстен, влюбчив. В началото на връзката ви ще ви обсипва с букети и бонбони. Ще ви прости всичките ви недостатъци, ако можете с нежен глас да му пеете италиански песни и да му готвите вкусни спагети и пица.

Испанец

Импулсивен, ревнив, приказлив. В негово присъствие не се препоръчва да поглеждате и говорите с други мъже, дори и ако са полицаи, бармани или таксиметрови шофьори.

Англичанин
Относно брака е костелив орех. Трудно се жени и е предпазлив, защото разводът във Великобритания е много скъп. Главното оръжие в борбата със студения английски темперамент е сексът - пред камината, в спалнята, в кухнята и на други екзотични места.

Французин
Патриот до мозъка на костите си. Смята всичко френско за най-добро на света - модата, дрехите, виното, футбола, френските жени. Не е невъзможно по време на медения ви месец да се забавлява с любовни авантюри.

Японец
С него трябва коренно да се промените. Японският семеен етикет позволява на мъжа да прекарва свободното си време в компанията на приятни гейши, които ще приберат вкъщи изморения от удоволствия съпруг.
Преди да се омъжите за японец, трябва да се научите да носите кимоно, да спите на пода и да нямате никакви претенции към мъжа си. 

Арабски шейх
Има малката слабост да притежава огромен харем. Финансите му са неограничени. По време на ухажването може да ви направи скъпи подаръци - от диамантено колие до "Ролс-Ройс". Но след първата брачна нощ може да изгуби всякакъв интерес към вас, защото трябва да намери ново попълнение за харема.

Финландец
Горещият финландец всъщност е студен и не приказлив. Обича сауната, риболова, ските и финската шейна, затова и на вас ще ви се наложи да обикнете всичко това. Бавно асимилира хумора, затова не се чудете ако се разсмее без видими причини. Разбрал е вица, който сте му разказали преди две седмици. Притежава положителна черта: не забелязва възрастта на жената. Затова смело може да се омъжите за него, даже ако би могъл да ви е син.

Швейцарец
Предвидлив, внимателен, държи финансите в свои ръце. Семейните отношения оформя с пред брачен договор и в него уточнява всичко до най-малките подробности: колко пари ще дава за дребни разходи на съпругата си, колко пъти седмично ще правят секс, къде ще прекарат отпуската си. Като правило, договорът е съставен така, че в случай на развод съпругата нищо не получава.