Banner

Saturday, March 30, 2013

Ярки цветове и в грима тази пролет

Както вече добре знаем през изминалите няколко години яркият грим се наложи като основна тенденция. Силните контрасти, подчертани очи тотално завладяха модната сцена и не възнамеряват да ни оставят намира и тази пролет.

Преди да започнете да експериментирате обаче хвърлете един поглед на основните неща, касаещи ярките цветове. Наситеността и блясъкът не са шега. Трябва да знаете как да боравите с тях, така че да ви представят в най-добрата ви светлина.

Ярко розово
Яркото розово действа наистина като стимулант, както за околните, така и за вас самата. По данни от проучвания можем да заключим, че цветът може да ускори сърдечния ритъм, на приятелят ви, както и кръвното налягане. Цветът стои много привлекателно на устните, тъй като подчертава естествената красота. В много от случаите дори е за предпочитане пред червеното червило, което понякога изглежда доста агресивно. Секси розовото е подходящо за парти и за излизане с компания. Подходящите места за нанасяне на цвета са устните и скулите. Експертите твърдят, че върху клепачите розовото не стои добре, тъй като кара погледът ви да изглежда по-изморен.

Наситено лилаво
Наситеното лилаво може да ви представи в две различни светлини. Може да бъде както много ефирно и женствено, така и много агресивно затова внимавайте. Ако тонът е тъмен ще се превърнете в страстна, мистериозна дама. Ако пък е светъл, ще излъчвате невинност и закачливост. Важен извод от по-горе казаното: колкото по-силен става цветът, толкова
по-силно впечатление ще правите. Цветът е подходящ за вечерни излизания, когато искате да бъдете по-дръзка и пленяваща, да оплетете в мрежите си някой мъж – тогава изберете по-тъмният тон. Когато сте настроена за по-романтични преживявания, изберете светлите тонове.
Те са подходящи за дневен грим. Лилавото подхожда на всеки тен и
цвят на очите.