Banner

Saturday, March 16, 2013

Няколко трика за по-секси голо тяло

Дори вашият партньор да не е взискателен към голото ви тяло, 
вие сигурно имате някои задръжки и притеснения, по отношение на това как изглеждате 
без дрехи.

Ето и няколко трика, които ще ви направят 
по-уверена и още по-секси:

Погрижете се за тена си
Хубавият тен прави фигурата да изглежда по-стройна и е по-ефикасен дори от диета, а освен това прикрива несъвършенства като разширени вени, спукани капиляри и стрии. Докато не дойде лятото обаче, ни остават два варианта – или да посещаваме солариум или да си 
купим бронзант.

Ексфолирайте тялото си
Зимата е особено подходяща за тази козметична процедура, която прави кожата мека като на бебе. С помощта на различни продукти за ексфолиране премахнете мъртвите клетки и отпушете порите на кожата. 

Пуснете косата си
Ако имате красива дълга коса, пуснете я да пада секси върху раменете ви на големи къдрици. Забравете за силните лакове и вакси, които ще направят косата ви твърда и не особено приятна за галене.

Бърза фитнес тренировка
Ако ви предстои любовно приключение, най-добре си отделете половин час за тренировка преди него. Не става въпрос да се изморите, а само да направите няколко клякания, лицеви упори и коремни преси, за да се раздвижите и да се почувствате секси.

Лек парфюм
Избягвайте тежките и силни аромати, които могат да подразнят по-чувствителните носове. Спрете се на хубав, лек парфюм и не забравяйте да се напръскате не само в тила, но и областта на деколтето и на вътрешната част на китките. Може да пробвате и съвета на 
Хали Бери от статията по-рано днес.

Не забравяйте аксесоарите
Това, че ще свалите дрехите си не означава, че ще трябва да се лишите и от аксесоарите си. Високите токчета са секси и ще направят краката ви по-дълги, а дупето ви по-стегнато. 

Добре оформен маникюр и педикюр
Когато вашите ръце и ходила са в топ форма, самочувствието ви ще е съвсем друго. Поглезете се с хубав маникюр и педикюр, и не се страхувайте да опитате малко по-горещи цветове.

Меко осветление
Меката светлина на свещи е една от най-подходящите за случая. На нея фигурата ви ще изглежда по-нежна и деликатна. Забравете за суровото флуоресцентно осветление, ако е възможно, разбира се.