Banner

Sunday, October 20, 2013

Историята на Furla + нова колекция есен-зима 2013/2014

В продължение на десетилетия, Furla създават великолепни чанти, които обединяват съвременния дизайн с вечната елегантност.

През 1927 г. в италианският град Болоня младите Алдо и Маргарита Фурналето създават своята семейна фирма Furla. Тяхната първоначална цел е изработката на всякакви аксесоари от естествена кожа. Създадена по време на следвоенния период, тази търговска стратегия се счита за изключително приключение. Въпреки това, усилията си заслужават, защото Furla се превръща в най-известната компания за кожени изделия.

Първата колекция от чанти Furla се появява през 1970 г. и демонстрира изтънчен италиански дизайн, съчетан с нови производствени техники. Първите чанти са дръзко съчетание от различни материали - кожа, найлон и гума. Въпреки че се счита за революционна за времето си, това е техниката, която сега се смята за синоним на съвременния дизайн на чанти.

В момента, под ръководството на трето поколение Фурналето, Furla продължава да гарантира най-високо качество на всеки свой продукт. Използвайки само най-добрите кожи, всеки елемент в колекциите на марката демонстрира съвършенство.

Разгледайте някои модели от най-новата колекция на марката, които ние подбрахме специално за вас.