Banner

Monday, December 3, 2012

Какъв е перфектният сутиен?

Разберете какъв е перфектният сутиен за формата и размера на вашите гърди.

Сутиенът с подплънки е подходящ за дамите, които искат да повдигнат и уголемят иначе малкия бюст с няколко сантиметра.

Повдигащият сутиен има за цел да поправи щетите, които са нанесли времето и кърменето на гърдите. Ако кожата се е разтегнала и бюстът е увиснал, перфектен сутиен е именно този.

Сутиен, намаляващ гърдите, е рядко търсено удоволствие в България, но не и в чужбина, където дами с прекалено голям бюст искат да скрият формите си. Той притиска, сплесква и не показва толкова много плът, както други.

Спортният сутиен има за цел да поддържа гърдите толкова, че по време на джогинга в парка, коремните преси или упражненията за ръце гърдите да не се движат във всички посоки.

Сутиените за бременни са пригодени за дамите, чийто бюст е пълен с кърма – по-голям, понякога прекалено чувствителни. Освен това чашките имат капачета с тампончета, които попиват протеклата кърма.

Сутиените с банели оформят по перфектен начин бюста. Те са пригодени за всякакви размери и моделират чудесно формата на гърдите. Почти няма сутиен в днешно време, който да не разполага с банели.

Сутиенът със силиконови презрамки или гръб не е особено удобен, но пък е много практичен, ако искаме да прикрием бельото, когато сме с по-изрязана рокля или потник.

Лепящият се сутиен по-скоро прикрива щръкналите изпод материята зърна, отколкото да оформя и придава определена форма на гърдите.

Сутиените тип бриджитка покриват само половината бюст. Те са супер секси, но трябва да отиват на формата на гърдите ви.