Banner

Wednesday, June 5, 2013

4 признака, че не ви обича вече!

1. Не държи на думата си
Това си е самата истина: обикновено ви излиза пришка на езика от молби, докато накарате гаджето си наистина да ви помогне да сложите онази етажерка в банята. Типична картинка! Но когато той обещае, че ще отидете заедно на купон в твои приятели и после се измъкне с някакво тъпо оправдание, или пък не се обажда, когато е обещал, тогава вече имате проблем. 

2. Прекалено много ви мисли доброто
Да си го кажем честно: мъжете мразят да говорят на тема отношения. Така че имайте едно наум, ако вашият партньор започне да го избива в тази посока... или иска да се разделите или да ви предложи брак!

3. Обвинява ви за всичко

Гаджето ви започва редовно да избира приятелите си пред вашата компания. И на всичкото отгоре продължава да твърди, че егоистката в случая сте вие. Всъщност вашият герой ви прехвърля топката, като се опитва да изкарва вас виновна. 

4. Поглежда встрани
Вижте, никой мъж не е толкова глупав, че пред собственото си гадже да обяснява колко е секси някоя минаваща наблизо мацка... освен ако, разбира се, нарочно не се мъчи да се държи неприятно. Знаете ли какво, направете си услуга – тръгнете си първа.